مراسم رونمایی از قرآن خطی و ارتقا موسسه آموزش عالی به دانشگاه 19 اسفند برگزارشد.

مراسم  رونمایی از قرآن خطی نفیس به کتابت عبدالله طباخ هروی کاتب برجسته قرن نهم هجری قمری و ارتقا موسسه آموزش عالی خاتم به دانشگاه خاتم از ساعت 19 روز چهارشنبه 19 اسفند 1394 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه خاتم و با حضور وزرای محترم علوم تحقیقات و فناوری و فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونین محترم وزرا، مسئولین و شخصیت های علمی کشور، اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان دانشگاه خاتم بر گزار شد.

این مراسم با سخنرانی جناب آقای دکتر مجید قاسمی ریاست محترم دانشگاه آغاز شد. ایشان شرح کوتاهی از روند طی شده برای چاپ این قرآن خطی نفیس که در کتابخانه آستان قدس رضوی نگهداری می شود ارایه کردند.همچنین ایشان از همکاری و همراهی صمیمانه جناب آقای دکتر محمد فرهادی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری با دانشگاه تشکر کردند.

سپس حضرت آیت الله دکتر سیدمصطفی محقق داماد (احمدآبادی)- رئیس هیات امناء دانشگاه خاتم توضیح مختصری از تاریخچه زندگی عبدالله طباخ هروی کاتب قرآن نفیس خراسان ارایه کردند. همچنین ایشان از همراهی بانک پاسارگاد و حمایت های آقای دکتر مجید قاسمی ریاست محترم دانشگاه از فرهنگ، هنر و دانش تشکر کردند. ایشان بر ضرورت انس دانشجویان با قرآن مجید تاکید نمودند و سه گانه هویت ایرانی، اسلامی، شیعی ایرانیان متذکر شدند. در پایان ایشان از همکاری صمیمانه جناب آقای دکتر محمد فرهادی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری با دانشگاه و زحمات جناب آقای دکتر مجید قاسمی ریاست محترم دانشگاه، معاونین، اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه تشکر نمودند.

در ادامه مراسم جناب آقای دکتر علی جنتی وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره کتابت قرآن کریم سخنرانی نمودند و به هنر ارزنده ایرانیان در این زمینه اشاره نمودند.

در این مراسم جناب آقای دکتر محمد فرهادی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به روند تبدیل موسسه آموزش عالی خاتم به دانشگاه و همچنین به راه اندازی رشته دکتری فاسفه اسلامی در دانشگاه خاتم اشاره نمودند و پیشنهاد کردند رشته دکتری فلسفه کاربردی و کلینیک تخصصی فلسفه کاربردی نیز در دانشگاه خاتم راه اندازی گردد.