مراسم بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه خاتم با حضور آقای دکترشریعتی نیاسر برگزار شد.

معلمی شغل انبیاست

مراسم بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه خاتم با حضور جناب آقای دکترمجتبی شریعتی نیاسر معاونت محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر مجید قاسمی ریاست محترم دانشگاه خاتم و مدیر عامل محترم بانک پاسارگاد، مدیران و مسئولین اجرایی دانشگاه، مدیران ارشد بانک پاسارگاد، اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و جمعی از دانشجویان دانشگاه خاتم  برگزار شد.

جناب آقای دکترمجتبی شریعتی نیاسر در سخنرانی خود درباره اهداف مهم وزارت علوم در زمینه افزایش سطح کیفی دانشگاهها صحبت نمودند.

سپس جناب آقای دکتر مجید قاسمی از اهداف بلندمدت دانشگاه خاتم در راستای افزایش کیفی آموزش های دانشگاهی و دستایابی به بالاترین سطوح علمی سخنرانی نمودند.

در این مراسم سرکار خانم دکتر هاترا وقوعی و جناب آقای دکتر مرتضی شهبازی نیا به نمایندگی از استادان دانشگاه خاتم برای حاضران در مراسم سخنرانی کوتاهی درباره نقش معلم و بزرگداشت مقام معلم ایراد نمودند.