شرایط ویژه دانشگاه خاتم برای ورودی‌های سال 1398 مقطع کارشناسی‌ارشد

شرایط ویژه دانشگاه خاتم برای ورودی‌های سال 1398 مقطع کارشناسی‌ارشد بشرح ذیل جهت استحضار و دستور اقدام به منظور درج در دفترچه متمم سال جاری تقدیم می‌دارد.

الف –  شرایط عمومی کلیه رشته به غیر از رشته های اقتصاد نظری و مواد انرژی و تکنولوژی کوآنتومی

1. رتبه های 1 تا 50 در بدو ورود از پرداخت شهریه تحصیلی معاف و از کمک هزینه تحصیلی مصوب شورای دانشگاه برخوردار خواهند شد .
  2. رتبه های 51 تا 100 در بدو ورود از پرداخت شهریه تحصیلی معاف و از 50% کمک هزینه تحصیلی مصوب شورای دانشگاه برخوردار خواهند شد .
  3. رتبه های 101 تا 200  در بدو ورود از پرداخت شهریه تحصیلی معاف خواهند بود .
  4. حائزین رتبه های فوق چنانچه در طول تحصیل به عنوان دانشجوی رنبه اول تا سوم در هر نیمسال معرفی شوند کماکان از امتیازات فوق بهره مند خواهند بود .
  5. دانشجویان کارشناسی ارشد در صورت انتشار مقاله متناسب با رشته تحصیلی (در ارتباط با پایان نامه ) در مجلات معتبر علمی و پژوهشی و یا کنفرانس های علمی و بین المللی از مزایای مالی آئین نامه آموزشی برخوردار خواهند شد .
  6. دانشجویان از وام شهریه دانشجوئی بر اساس ضوابط صندوق رفاه دانشجویان بهره مند خواهند بود .
  7. دانشگاه فاقد امکانات خوابگاه می باشد .

ب -  شرایط خاص رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصادنظری

دانشگاه خاتم در سال تحصیلی 99-1398 به منظور جذب دانشجویان نخبه (رتبه‌های 1 تا 100) در رشته اقتصاد (نظری)، مقطع کارشناسی ارشد به ارائه تسهیلات زیر به تناسب رتبه متعلقه می‌پردازد:

1. بهره‌گیری از اساتید دانش آموخته دانشگاه‌های برتر بین‌المللی در رشته‌های اقتصاد و مالی
  2. معافیت از پرداخت شهریه
  3. پرداخت کمک هزینه تحصیلی ماهیانه، در قبال فعالیت مؤثر تمام وقت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه
  4. اولویت دعوت به همکاری در هلدینگ‌های گروه مالی پاسارگاد در صورت احراز کامل شرایط مرتبط
  5. حمایت جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه خاتم و یا دانشگاه‌های برتر کشور و یا خارج از کشور برابر ضوابط و مقررات آموزش عالی در صورت تأمین شرایط دانشگاه خاتم
  6. تأمین هزینه شرکت در کنفرانس‌های بین‌المللی برای ارائه مقالات علمی پذیرفته شده در دانشگاه خاتم
  7. برگزاری دوره‌های آموزش زبان انگلیسی جهت آمادگی برای شرکت در کلاس‌های اساتید بین‌المللی
  8. ارائه تسهیلات خوابگاه به دانشجویانی که ساکن شهر تهران نیستند.

این تسهیلات برای همه حائزین شرایط در تمام طول مدت تحصیل مهیا است. بدیهی است در صورت عدم حفظ کیفیت بالای تحصیلی و بروز رخوت علمی، این تسهیلات قطع خواهد شد.

به منظور کسب اطلاع از جزئیات تسهیلات و اشخاص واجد شرایط به صفحه اینترنتی khatam.ac.ir/teias مراجعه نموده و یا با شماره 89174611-021 تماس حاصل فرمایید.

ج : شرایط خاص رشته مواد انرژی و تکنولوژی کوآنتومی:

1. این دوره به صورت دو مدرکی با همکاری دانشگاه پیر و مارکوری فرانسه برگزار می شود .
  2. پذیرش در این رشته غیرمتمرکز است و داوطلبان پس از شرکت  در آزمون کارشناسی ارشد و آزمون ویژه دوره پذیرفته می شوند.
  3. به دانشجویان دوره از پرداخت شهریه دانشگاه معاف می باشند و بر اساس پژوهش کاربردی و پیشرفت آموزشی، کمک هزینه تحصیلی تعلق می گیرد.
  4. دانشجویانی که در آزمون ویژه ی دانشگاه سوربن قبول شوند، بورسیه تحصیلی موسسه رهیافت های نوآور برتر پاسارگاد دریافت می کنند.
  5.  استادان این دوره از بین برترین فارغ التخصیلان دانشگاه های تراز اول دنیا انتخاب شده اند.
  6. امکانات و تجهیزات موجود در آزمایشگاه های موسسه رهیافت های نوآور برتر پاسارگاد در اختیار دانشجویان این دوره قرار می گیرد.
  7. همکاری با مراکز آموزشی و پژوهشی خارج از کشور در رشته های مرتبط برای دانشجویان تسهیل می شود.
  8. تسهیلات اسکان برای دانشجویان شهرستانی ارایه می شود.
  9. آموزش زبان فرانسه و انگلیسی به دانشجویان توسط استادان برتر ارایه می گردد.
  10. برای تعداد محدودی از پذیرفته شدگان ممتاز رشته های مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق دانشگاه خاتم در صورت داشتن شرایط لازم و پس از مصاحبه علمی، امکان دریافت حمایت مالی موسسه ی رهیافت های نوآور برتر پاسارگاد (رهیافت) وجود دارد.

به منظور کسب اطلاع از جزئیات تسهیلات و اشخاص واجد شرایط به صفحه اینترنتی khatam.ac.ir/qmet  و یا سایت موسسه ی رهیافت های نوآور برتر پاسارگاد(رهیافت) مراجعه نموده و یا با شماره 89174184-021 تماس حاصل فرمایید.