شرایط ویژه دانشگاه خاتم برای رشته مواد،انرژي ها و فناوري های کوانتومی

دوره مشترک بین ­المللی کارشناسی ارشد "مواد، انرژي ها و فناوري های کوانتومی" (QMET) به صورت انحصاری در دپارتمان فناوری­ های همگرای دانشگاه خاتم با همکاری دانشگاه­ های سوربن و پاریس- دیدرو فرانسه برگزار میشود.

این دوره ميان رشته ای، برای نخستين بار در کشور، در سال تحصيلی ۹۶-۹۷ پایه گذاری و اجرا گشت. هدف این دوره تربیت فناوران و ایده پردازان فناوری­های پیشرفته با تکیه بر مباحث آزمايشگاهی و صنعتی مربوط به علوم کاربردی و فناوريهای نوظهور است.

اين دوره توسط اساتيد برجسته بین­ المللی با سابقه آموزشی-پژوهشی در عالی ترین دانشگاه های جهان به زبان انگلیسی برگزار می شود.

داوطلبین میتوانند از دو طریق ثبت­ نام در کنکور سراسری و یا استفاده از سهمیه دانشجویان ممتاز برای مصاحبه اختصاصی این دوره ثبت­ نام کنند. دانشجويان پذيرفته شده دسترسي به پیشرفته ترین تجهيزات آزمايشگاهي جهان را در مراکز آزمایشگاهی مربوط به دوره و آزمایشگاه­ های همکار در خارج از کشور خواهند داشت.

شرایط خاص رشته مواد انرژی و فنآوری های کوآنتومی:

1. این دوره به صورت مشترک با همکاری دانشگاه سوربن فرانسه برگزار می شود .

2. پذیرش در این رشته غیرمتمرکز است و داوطلبان پس از شرکت  در آزمون کارشناسی ارشد و آزمون ویژه دوره پذیرفته می شوند.

3. امکانات و تجهیزات موجود در آزمایشگاه های موسسه رهیافت های نوآور برتر پاسارگاد در اختیار دانشجویان این دوره قرار می گیرد.

4. همکاری با مراکز آموزشی و پژوهشی خارج از کشور در رشته های مرتبط برای دانشجویان تسهیل می شود.

5.  دانشجویان شهرستانی  می توانند جهت استفاده از تسهیلات اسکان درخواست نمایند.

• داوطلبانی که اقدام به انتخاب رشته "مواد،انرژي ها و فناوري های کوانتومی (QMET)" نموده اند و در آزمون کنکور کتبی قبول شده اند برای انجام مصاحبه می بایستی رزومه ی خود را به همراه ریز نمره ی دوره ی کارشناسی به آدرس register [at] piais.ir ارسال نمایند. پس از بررسی اولیه و تعیین تاریخ مصاحبه با ایشان تماس برقرار خواهد شد. برای کسب اطلاعات بيشتر با آدرس ایمیل ذکر شده و یا با شماره های 89174184 - 89174185 - 89174094 تماس حاصل نمایید.

• ثبت نام دانشجویان ورودی سال تحصیلی 1400-1399 در حال انجام است.