شرایط ویژه جذب دانشجوی نخبه ( رتبه های 1 تا 100 کنکور کارشناسی ارشد، رتبه های ۱-۱۵ المپیاد اقتصاد و دانشجویان استعداد درخشان پذیرفته شده در مصاحبه ) رشته علوم اقتصادی در دانشگاه خاتم

دانشگاه خاتم در سال تحصیلی 97-1396 به منظور جذب دانشجویان نخبه (رتبه های 1 تا 100 کنکور کارشناسی ارشد، رتبه های ۱-۱۵ المپیاد اقتصاد و دانشجویان استعداد درخشان پذیرفته شده در مصاحبه) در رشته علوم اقتصادی مقطع کارشناسی ارشد، به ارائه تسهیلات زیر می پردازد:

1. کیفیت آموزشی و پژوهشی ممتاز در سطح دانشگاههای تراز اول جهانی با بهره‌ گیری از اساتید دانش آموخته معتبرترین دانشگاه های بین المللی از جمله:
    • دکتر اسماعیل سیدان (مدرسه اقتصاد لندنLSE
    • دکتر مهدی حیدری (دانشگاه اقتصاد استکهلم (SSE ،
    • دکتر محمد مروتی (دانشگاه استنفورد Stanford ، (
    • و...
  2. معافیت از پرداخت شهریه
  3. پرداخت ماهیانه حداقل مبلغ 17،000،000 ریال در قبال اشتغال تمام وقت به فعالیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه در راستای تقویت بنیه علمی دانشجویان.[1]
  4. اولویت استخدام در هلدینگ های بانک پاسارگاد در صورت احراز کامل شرایط مرتبط،
  5. اعطای بورسیه تحصیلی در مقطع دکتری برای ادامه تحصیل در دانشگاه خاتم و یا دانشگاه های برتر کشور و یا خارج از کشور برابر ضوابط و مقررات آموزش عالی در صورت تامین شرایط دانشگاه خاتم،
  6. تامین هزینه شرکت در کنفرانس های بین المللی برای ارائه مقالات علمی پذیرفته شده در دانشگاه خاتم
  7. و برخی تسهیلات دیگر حسب نیاز دانشجویان

به همین منظور جلسه آشنایی و گفتگو درباره این دوره جدید روز یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۲:۰۰ (همراه با زمان استراحت برای افطار) در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود. به منظور کسب اطلاع از جزئیات این برنامه و ثبت نام اشخاص واجد شرایط با شماره ۸۹۱۷۴۰۷۷-۰۲۱ تماس حاصل کرده یا اسم و مشخصات و رتبه خود را به آدرس ایمیل khatam.tias@gmail.com ارسال فرمایید.

اطلاعات تکمیلی به زودی اضافه خواهد شد.

[1] این تسهیلات برای همه حائزین شرایط در تمام طول مدت تحصیل مهیا است. در عین حال دانشجویانی که دچار رخوت علمی شده و از تلاش مجدانه در راستای پژوهش و تحصیل علم اجتناب کنند ابتدا اخطار کتبی دریافت کرده و در صورت عدم اصلاح رویه خود، پس از سه ماه از شمول این بند خارج خواهند شد.

آن دسته از دانشجویانی که مایل به حضور تمام وقت و اشتغال به فعالیت آموزشی/پژوهشی در این دوره نیستند همچنان مشمول تسهیلات عمومی دانشگاه خاتم جهت جذب رتبه های برتر کنکور خواهند بود. جزییات این تسهیلات را در لینک زیر ملاحظه کنید.