راهنمای ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد

" اطلاعیه شماره 2 "

راهنمای ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد

سال تحصیلی 97-96

توجه : حضور خود شخص پذیرفته شده و ارائه کامل مدارک ذیل در روز ثبت نام الزامی است.

جدول زمانبندی ثبت نام حضوری دانشجویان جدید الورود

دانشکده علوم انسانی

یکشنبه     19/06/1396

• آموزش زبان انگلیسی، ادبیات زبان انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی
  • مشاوره خانواده، روانشناسی عمومی، مدیریت و برنامه­ریزی آموزش عالی
  • حقوق مالی- اقتصادی، حقوق خصوصی، حقوق تجارت بین­الملل
  • اقتصاد انرژی، اقتصاد نظری، اقتصاد تجارت الکترونیک، برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی

دانشکده فنی و مهندسی

دو شنبه     20/06/1396

رشته ها

• لجستیک و زنجیره تأمین ، سیستم­های اقتصادی اجتماعی، سیستم­های مالی ، مدیریت مهندسی
  • برق-قدرت ، برق-کنترل ، برق-مخابرات سیستم،
  • فناوری اطلاعات، نرم افزار، معماری کامپیوتر ، هوش مصنوعی

دانشکده مدیریت

سه شنبه     21/06/1396

• حسابداری، حسابرسی، حسابداری مدیریت
  •  مدیریت بازرگانی ( بازاریابی، بین الملل )، مالی - بانکداری ، مدیریت ریسک، مدیریت کسب و کار، مدیریت صنعتی

دانشکده معماری

چهار شنبه     22/06/1396

• مهندسی معماری
  • مدیریت پروژه و ساخت
  • معماری منظر

• ثبت نام دوره دکتری در روز یکشنبه 19/06/96 از ساعت 9 صبح انجام خواهد شد .
  • مدارک مورد نیاز برای مراجعه حضوری و ثبت نام پذیرفته شدگان در کلیه رشته ها مطابق برنامه زمانبندی ارائه شده در سایت به شرح زیر می باشد:
  • اصل و یک نسخه کپی از مدرک کارشناسی که تاریخ فراغت از تحصیل و معدل دوره کارشناسی در آن قید شده باشد.
  • پذیرفته شدگانی که قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نمی باشند لازم است فرم تأییدیه تحصیلی (فرم های 14 و  در دفترچه سنجش15) را به تأیید دانشگاه محل اخذ مدرک کارشناسی خود برسانند. (پذیرفته شدگان دوره دکتری باید مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را ارائه نمایند )
  • اصل و دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.
  • شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری. برادرانی که مطابق ضوابط نیازمند صدور معافیت تحصیلی می باشند ملزم به ارائه 12 قطعه عکس 4*3 می باشند.
  • اصل و کپی مدرک نظام وظیفه برای آقایان یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه 2 دفترچه راهنمای شماره یک آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1396 مشخص کند.
  • حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت به همراه یک نسخه از کپی آن.
  • تکمیل و امضاء فرمهای پیوست (فرم های شماره 1 و 2) ارائه شده در سایت دانشگاه و تحویل آن در روز ثبت نام.
  • خواهشمند است از مراجعه غیر از روزهای اعلام شده جداً خودداری فرمائید.
  • پرداخت شهریه ثابت و متغیر انتخاب واحد نیمسال اول 97-1396 در روز ثبت نام و انتخاب واحد به صورت الکترونیکی الزامی است.
  • مبلغ 800000 ریال بابت هزینه های ثبت نام ، تشکیل پرونده و صدور کارت دانشجویی دریافت می گردد.
  • ساعات مراجعه جهت ثبت نام حضوري: 8:30 الی 15 می باشد.
  • پذیرفته شدگانی که دارای کارت بنیاد شهید می باشند ارائه اصل و کپی دو روی کارت  در روز ثبت نام الزامی می باشد .

دستورالعمل پذیرش غیر حضوری پذیرفته شدگان

فرم شماره 14  موجود در سایت و دفترچه سازمان سنجش ( ممهور به مهر دانشگاه مقطع قبل)

فرم شماره 15 موجود در سایت و دفترچه سازمان سنجش( ممهور به مهر دانشگاه مقطع قبل)

فرم شماره 1 (اطلاعات دانشجو)