دومین دوره کارشناسی ارشد مشترک "مواد، انرژی­ها، و فناوری­های کوانتومی"

گروه "فناوری های همگرا" دانشگاه خاتم، دومین دوره کارشناسی ارشد مشترک "مواد، انرژی­ها، و فناوری­های کوانتومی (QMET)" را به صورت دو مدرکی (double diploma) با همکاری دانشگاه­های سوربن و پاریس-دیدرو فرانسه برگزار می کند.این دوره در سه رشته "مواد پیشرفته"، "فناوریهای نوپدید در انرژی" و "علم و فناوری کوانتومی" ارائه می گردد.

با التفات به سطح بسیار بالای این دوره و همکاران بین المللی آن، این دپارتمان در نظر دارد از داوطلبینی که دانش­ آموخته ممتاز یکی از رشته های کارشناسی فیزیک، شیمی، مهندسی مواد، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک و مهندسی انرژی هستند، پس از انجام مصاحبه علمی، ثبت نام بعمل آورد. طبق توافقات با همکاران بین المللی این دوره، این دسته از داوطلبین باید حائز شرایط ذیل باشند:

۱. اتمام دوره کارشناسی حداکثر در ۸ ترم تحصیلی و فارغ­ التحصیل سال ۱۳۹۷

۲. حضور در لیست ۱۵ درصد برتر دوره تحصیلی

۳. دارا بودن سطح زبان خوب انگلیسی یا فرانسه (از طریق انجام مصاحبه یا ارائَه مدرک بین المللی)

به این دسته از دانشجویان بورس کامل تحصیلی، شامل کمک هزینه در زمان اقامت در ایران و کلیه هزینه های اقامت و تحصیل در فرانسه اعطا می گردد.