دانشگاه خاتم برگزار می کند: سخنرانی دکترموسوی با عنوان آزمون مبتنی بر مدل سیستم های سایبرفیزیکال

دانشگاه خاتم برگزار می کند

عنوان سخنرانی:

آزمون مبتنی بر مدل سیستم های سایبرفیزیکال

Abstract

Cyber-physical systems are the omnipresent and tight integration of computation and communicaton infrastructure with phyiscal devices and human beings. This tight integration leads to enormous challenges in the design and verification of such systems. Model-based testing is a rigorous verification technique, which is recently adapted to deal with cyber-physical systems. In this talk, we present an overview of the challenges facing model-based testing of cyber-physical systems. Subsequently, we provide an overview of our past and ongoing research in this area.

سخنران: دکتر سیدمحمدرضا موسوی

(استاد دانشگاه هلمستد سوئد)

Biography

Mohammad Mousavi is a professor of Computer Systems Engineering at Halmstad University, Sweden. He received hid Ph.D. in Computer Science in 2005 from TU Eindhoven, Netherland.
Since then, he has been postdoctoral researcher at Reykjavik University, Iceland and assistant and associate professor at TU Eindhoven.
He specializes in model-based testing and verification. He is the co-author of some 100 chapters and scientific  papers and a book on "Modeling and Analysis of Communicating Systems".
You can read more about Mohammad on his home page:

زمان: دوشنبه 1395/5/11 ساعت 11 صبح

مکان: دانشگاه خاتم، سالن امام رضا(ع)

از کلیه دانشجویان گرامی و سایر علاقمندان دعوت می شود که در سخنرانی حضور یابند

علاقمندانی که مایل به ملاقات در زمینه تحقیقات علمی هستند
می توانند جهت هماهنکی وقت ملاقات با شماره تلفن 89174004 تماس بگیرند

آدرس:  تهران - خیابان ملاصدرا- خ شیراز شمالی - خ حکیم اعظم - پلاک 30 - دانشگاه خاتم

www.khatam.ac.ir