دانشگاه خاتم برگزار می کند: سخنرانی حسین اخلاق پور با عنوان داده های بزرگ غیر متمرکز خود مختار

دانشگاه خاتم برگزار می کند:

عنوان سخنرانی:

داده های بزرگ غیر متمرکز خود مختار

چکیده

صنعت فناوری اطلاعات در دنیا در آستانه یک تحول جدی است. رشد اینترنت اشیاء، ژنتیک، ماشینهای خودران (بدون راننده)، رباتهای خودمختار و  تاثیر آن در صنایع دیگر و آینده تکنولوژیک دنیا غیر قابل انکار است . برای استفاده و مشارکت در این تکنولوژیهای استراتژیک باید این گروه خاص از صنایع را موشکافی کرده و تکنولوژی پایه آنها را شناخت. از جمله این تکنولوژیهای پایه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

• نگهداری و تحلیل داده های بزرگ  Big Data Platforms
  •  یادگیری ماشین و به خصوص Deep Reinforcement Learning
  •  تحلیل بهنگام Real Time Analytics
  • محاسبات لبه واریا مه وار Edge Computing or Fog Computing

در این ارائه ما این تکنولوژیها را مرور میکنیم  و کاربردهای آنها را در برخی موارد خاص زیر بررسی می‌کنیم:

•  پیش بینی و پیشگیری خرابی  Failure Detection and Prevention
  • مدیریت تقلب و نشت در آمد Fraud Management and Revenue Assurance
  • سکانس دی‌ان‌ای DNA Sequencing
  • مدیریت سلامت Public Health Management

بخشی از سخنرانی را به صورت تعاملی به امکان استفاده از این تکنولوژیها در مسائل بومی کشور میپردازیم.

سخنران: حسین اخلاقپور

(مدیر نرم‌افزار در شرکت ژنتیکی GenapSys)

Biography

Hossein Akhlaghpour has near two decades of experience leading enterprise scale software applications in the e-commerce, finance, and healthcare industries. He led development of entire software stack at GenapSys and played a key role in planning and management of the development of GenapSys DNA Sequencer. Prior to joining GenapSys, Hossein was a technical manager leading the development of one of the top three strategic products at Velti, an advertisement multi-channel tracking system that could handle 50 billion records per month and provided big data analytics to Velti’s partners. As a senior architect at eBay, Hossein was responsible for the development of an application that processed 200 million deals daily and integrated with more than 100 partners. The system used a cluster of in-house Hadoop based servers and processed more than one Terabyte of data daily. In the past, Mr. Akhlaghpour has led teams of onsite/offshore developers and managed two multimillion dollar projects using agile and scrum methodology.

زمان: دوشنبه 1395/5/25 ساعت 11 صبح

مکان: دانشگاه خاتم، سالن امام رضا(ع)

از کلیه دانشجویان گرامی و سایر علاقمندان دعوت می شود که در سخنرانی حضور یابند

علاقمندانی که مایل به ملاقات در زمینه تحقیقات علمی هستند