دانشگاه خاتم برگزار می کند:سخنرانی آقای شایان دشمیز با Financial Models vs Financial Markets

عنوان سخنرانی:

Financial Models vs Financial Markets

Abstract

In this talk, we go over a history of financial markets development and at the same time the finance academia’s evolution. We explore the historical interaction of finance academia vs the actual markets to hopefully understand whether research can be an engine to developing and designing markets. Topics like option pricing, Modigliani-Miller Theorem, stock market anomalies are discussed.

سخنران:  آقای شایان دشمیز

Biography

Shayan Dashmiz is PhD student of finance in Columbia Business School. He did his masters in LSE and his bachelor in Sharif University. His research focuses on financial intermediation interacted with asset pricing and development.

زمان: دوشنبه 2/5/1396 ساعت 10:00

مکان: دانشــگاه خاتـــم

از کلیه دانشجویان گرامی و سایر علاقه مندان دعوت می­شود که در این سخنرانی حضور یابند.

علاقه مندان می­توانند جهت هماهنگی وقت ملاقات برای گفتگو در زمینه تحقیقات علمی با شماره تلفن 89174077 تماس بگیرند.

آدرس دانشگاه خاتم: تهران، میدان ونک، خیابان شیراز شمالی، خیابان حکیم اعظم، پلاک 30