حمایت دانشگاه خاتم از رتبه های برتر آزمون ورودی دانشگاه های سراسری

شرایط دانشگاه خاتم برای پذیرش رتبه های برتر آزمون ورودی دانشگاه های سراسری

1- رتبه  های 1 تا 50 در بدو ورود از پرداخت کل شهریه ثابت و متغیر معاف و مشمول دریافت کمک هزینه تحصیلی به مبلغ ترمی 27000000 ریال (معادل ماهیانه 6 میلیون ریال) مصوب شورای موسسه خواهند گردید .

2- رتبه  های 50 تا 100در بدو ورود از پرداخت کل شهریه ثابت و متغیر معاف و مشمول 50%کمک هزینه تحصیلی به مبلغ ترمی 13500000 ریال (معادل ماهیانه 3 میلیون ریال) مصوب شورای موسسه خواهند گردید .

3- رتبه های 100 تا 200 معاف از شهریه ثابت و متغیر خواهند بود .

حائزین رتبه های فوق چنانچه در طول تحصیل به عنوان دانشجوی رتبه اول تا سوم در هر نیمسال معرفی گردند کماکان از امتیازات فوق بهره مند خواهند بود.

دانشگاه خاتم  به منظور جذب دانشجویان نخبه (رتبه های 1 تا 100) در رشته علوم اقتصادی مقطع کارشناسی ارشد تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته است. برای آگاهی از این تسهیلات به اینجا مراجعه کنید.

شرایط عمومی و اختصاصی

1- دانشجویان از وامهای دانشجویی بر اساس ضوابط وزارت علوم بهره مند خواهند بود .

2- دانشگاه فاقد امکانات خوابگاه میباشد .

3- دانشجویان کارشناسی ارشد در صورت انتشار مقاله متناسب با رشته تحصیلی (در ارتباط با پایان نامه ) در مجلات معتبر علمی و پژوهشی و یا کنفرانسهای علمی و بین المللی از مزایای مالی آئین نامه آموزشی برخور دار خواهند بود .

امکانات آموزشی

استفاده از اساتید مجرب و برخورداری از فضای مناسب  آموزشی،؛مرکز رایانه، لابراتوار زبان ، و کتابخانه تخصصی

برای اطلاع از شرایط ویژه رشته اقتصلد نظری به این آدرس مراجعه نمایید.

همچنین دانشگاه خاتم برای جذب  دانشجویان نخبه (رتبه های 1 تا 100) در رشته مواد،انرژي ها و فناوري های کوانتومی شرایط ویژه در نظر گرفته است:

1. این دوره به صورت دو مدرکی با همکاری دانشگاه پیر و مارکوری فرانسه برگزار می شود .
  2. پذیرش در این رشته غیرمتمرکز است و داوطلبان پس از شرکت  در آزمون کارشناسی ارشد و آزمون ویژه دوره پذیرفته می شوند.
  3. به دانشجویان دوره از پرداخت شهریه دانشگاه معاف می باشند و بر اساس پژوهش کاربردی و پیشرفت آموزشی، کمک هزینه تحصیلی تعلق می گیرد.
  4. دانشجویانی که در آزمون ویژه ی دانشگاه سوربن قبول شوند، بورسیه تحصیلی موسسه رهیافت های نوآور برتر پاسارگاد دریافت می کنند.
  5.  استادان این دوره از بین برترین فارغ التخصیلان دانشگاه های تراز اول دنیا انتخاب شده اند.
  6. امکانات و تجهیزات موجود در آزمایشگاه های موسسه رهیافت های نوآور برتر پاسارگاد در اختیار دانشجویان این دوره قرار می گیرد.
  7. همکاری با مراکز آموزشی و پژوهشی خارج از کشور در رشته های مرتبط برای دانشجویان تسهیل می شود.
  8. تسهیلات اسکان برای دانشجویان شهرستانی ارایه می شود.
  9. آموزش زبان فرانسه و انگلیسی به دانشجویان توسط استادان برتر ارایه می گردد.

به منظور کسب اطلاع از جزئیات تسهیلات و اشخاص واجد شرایط به صفحه اینترنتی khatam.ac.ir/qmet  و یا سایت موسسه رهیافت های نوآور برتر پاسارگاد مراجعه نموده و یا با شماره 89174184-021 تماس حاصل فرمایید.