جهت به اشتراک‌گذاشتن آخرین دستاوردهای علمی؛ سومین مدرسه‌ی تابستانی دانشگاه خاتم برگزار شد

دانشگاه خاتم در ابتکاری دیگر، برای ایجاد زمینه‌ای مناسب برای بهره‌مندی از دانش استادان بنام دانشگاه‌های معتبر جهان و به اشتراک‌گذاری آخرین دستاوردهای علمی، اقدام به برگزاری سومین مدرسه‌ی تابستانی ( Summer School) کرده‌ است.

در این مدرسه‌ی تابستانی که با عنوان «اقتصاد انرژی و محیط‌زیست» از تاریخ 19 تا 21 شهریور 1396 برگزار شد، 8 نفر از استادان مطرح در دانشگاه‌های معتبر ایران و جهان، حضور داشتند.

اساتیدی همچون Pro. Massimo Filippini، ،Pro. Cameron Hepburn، Jorge Vinuales، Pro.، Pro.Frank Wolak، Pro.Richard Eckaus، Pro. Paul Stevens، Dr. Hossein Abdoh Tabrizi،
Dr. Abbas Ghandi از دانشگاه‌های مطرح بین‌المللی مانند Stanford، Oxford، MIT، Cambridge و ... به انتقال دانش و تجربه‌های خود در خصوص موضوع دوره پرداختند.

گفتنی است در سال جاری 2 مدرسه‌ی تابستانی دیگر با موضوعات تجارت بین‌الملل (در رشته اقتصاد) و وارسی سامانه‌های هم‌رَوَند (در رشته کامپیوتر) برگزار شد. همچنین در سال گذشته، یک مدرسه تابستانی با حضور 19 نفر از استادان مطرح در دانشگاه‌های معتبر جهان مانند دانشگاه تهران، Stanford، LSE، Oxford، MIT، Emory، Arizona، Imperial College London، Uppsala University، University of Illinois و ... همچنین نهادهای معتبر مانند Bank of America و ... در سه دوره طراحی بازار، سیستم‌های سایبری– فیزیکی و اقتصاد داده‌های بزرگ برای دانشجویان برگزار شده بود.