جدول زمانبندی ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد

" اطلاعیه شماره 2 "

جدول زمانبندی ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد

سال تحصیلی 98-97

توجه : حضور خود شخص پذیرفته شده و ارائه کامل مدارک ذیل در روز ثبت نام الزامی است. درصورتی ثبت نام حضوری میسر است که ابتدا مسیر ثبت نام الکترونیکی را طی کرده و پس از پرداخت شهریه برگه انتخاب واحد  در دست پذیرفته باشد.

جدول زمانبندی ثبت نام حضوری دانشجویان جدید الورود

دانشکده فنی و مهندسی

تاریخ مراجعه

روزهای 19  و  20 شهریور ماه 1397 ( فقط با در دست داشتن برگه انتخاب واحد و مدارک)

رشته ها

مهندسی صنایع: لجستیک و زنجیره تأمین ، سیستم­های کلان، سیستم­های مالی ، مدیریت مهندسی و بهینه سازی سیستمها

مهندسی برق: برق-قدرت ، برق-کنترل ، برق-مخابرات سیستم،

مهندسی کامپیوتر: نرم افزار، معماری کامپیوتر ، هوش مصنوعی و  فناوری اطلاعات،

کوآنتوم

دانشکده معماری

تاریخ مراجعه

روزهای  19  و  20 شهریور ماه 1397 ( فقط با در دست داشتن برگه انتخاب واحد و مدارک)

معماری : مهندسی معماری،   معماری منظر، معماری داخلی

مدیریت پروژه و ساخت

پژوهش هنر

دانشکده مدیریت ( فقط با در دست داشتن برگه انتخاب واحد و مدارک)

تاریخ مراجعه

روزهای   21  و 22  شهریور ماه 1397 ( فقط با در دست داشتن برگه انتخاب واحد و مدارک)

حسابداری: حسابداری، حسابرسی، حسابداری مدیریت

مدیریت:  مدیریت بازرگانی ( بازاریابی، بین الملل )، مدیریت کسب و کار، مدیریت صنعتی ، مدیریت تولید و عملیات

مالی:  مالی-بانکداری ، مدیریت ریسک

دانشکده علوم انسانی

تاریخ مراجعه

روزهای   21 و   22 شهریور ماه 1397 ( فقط با در دست داشتن برگه انتخاب واحد و مدارک)

زبان: آموزش زبان انگلیسی، ادبیات زبان انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی

مشاوره خانواده، روانشناسی عمومی، مدیریت و برنامه­ریزی آموزش عالی

حقوق : حقوق مالی- اقتصادی، حقوق خصوصی، حقوق تجارت بین­الملل

اقتصاد : اقتصاد انرژی، اقتصاد نظری، اقتصاد تجارت الکترونیک، برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی ، توسعه اقتصادی و برنامه ریزی

مدارک مورد نیاز برای مراجعه حضوری و ثبت نام پذیرفته شدگان در کلیه رشته ها مطابق برنامه زمانبندی ارائه شده در سایت به شرح زیر می باشد:

اصل و یک نسخه کپی از مدرک کارشناسی که تاریخ فراغت از تحصیل و معدل دوره کارشناسی در آن قید شده باشد.

پذیرفته شدگانی که قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نمی باشند لازم است فرم تأییدیه تحصیلی (فرم های 14 و  در دفترچه سنجش15) را به تأیید دانشگاه محل اخذ مدرک کارشناسی خود برسانند. (پذیرفته شدگان دوره دکتری باید مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را ارائه نمایند )

اصل و دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری. برادرانی که مطابق ضوابط نیازمند صدور معافیت تحصیلی می باشند ملزم به ارائه 12 قطعه عکس 4*3 می باشند.

اصل و کپی مدرک نظام وظیفه برای آقایان یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه 2 دفترچه راهنمای شماره یک آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1397 مشخص کند.

حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت به همراه یک نسخه از کپی آن.

تکمیل و امضاء فرمهای پیوست (فرم های شماره 1 و 2) ارائه شده در سایت دانشگاه و تحویل آن در روز ثبت نام.

خواهشمند است از مراجعه غیر از روزهای اعلام شده جداً خودداری فرمائید.

پرداخت شهریه ثابت و متغیر انتخاب واحد نیمسال اول 98-1397 در روز ثبت نام و انتخاب واحد به صورت الکترونیکی الزامی است.

مبلغ 1000000 ( یک میلیون ریال)  ریال بابت هزینه های ثبت نام ، تشکیل پرونده و صدور کارت دانشجویی دریافت می گردد.

ساعات مراجعه جهت ثبت نام حضوري: 8:30 الی 15 می باشد.

پذیرفته شدگانی که دارای کارت بنیاد شهید می باشند ارائه اصل و کپی دو روی کارت  در روز ثبت نام الزامی می باشد .

اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خاتم