ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی

ضمن تبریک به اطلاع پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی 94-1393 موسسه آموزش عالی خاتم می رساند، ثبت نام و انتخاب واحد در روزهای 23 و 23 شهریور ماه سال جاری به شرح ذیل انجام خواهد پذیرفت:

1. یکشنبه 93/06/23: گروه حسابداری
  2. دوشنبه 93/06/24: مدیریت امور بانکی

ثبت نام و تشکیل پرونده در دو مرحله انجام می پذیرد و کلیه پذیرفته شدگان محترم باید در هر دو مرحله شرکت نمایند:

* مرحله اول:

به صورت اینترنتی (غیرحضوري) می باشد و لازم است دانشجویان از روز پنج شنبه 93/06/20به سامانه ثبت نام الکترونیکی,(واقع در صفحه اصلی سایت دانشگاه به آدرس www.khatam.ac.ir)مراجعه و نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام نمایند.

- اسکن مدارك لازم براي انجام ثبت نام اینترنتی (غیرحضوري) شامل :

• عکس 4*3
  • تمامی صفحات شناسنامه
  • کارت ملی
  • مدرك دیپلم

(اسکن مدارك فوق با فرمت JPG با کیفیت 150 dpiجهت ثبت نام الزامی است. ظرفیت هر یک از فایلها حداکثر 150 KB باشد.)

- ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی

(براي ورود به سامانه آموزشی ناد حتما باید از مرورگر فایرفاکس استفاده نمایید.)

واردنمودن شناسه و کلمه عبور:

• شناسه: کدملی
  • کلمه عبور: کد ملی

(تذکر: کد ملی باید بدون خط تیره درج گردد.)

*مرحله دوم: ثبت نام حضوری

لازم به ذکر است حضور شخص پذیرفته شده و ارائه کامل مدارک ذیل در روز ثبت نام الزامی است.

• مدارک مورد نیاز برای مراجعه حضوری و ثبت نام پذیرفته شدگان در کلیه رشته ها مطابق برنامه ارائه شده به شرح زیر می باشد:

• اصل و یک نسخه کپی از مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی که تاریخ فراغت از تحصیل و معدل در آن قید شده باشد.
  • اصل و دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.
  • شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری. برادرانی که مطابق ضوابط نیازمند صدور معافیت تحصیلی می باشند ملزم به ارائه 12 قطعه عکس 4*3 می باشند.
  • تکمیل و امضاء فرمهای پیوست (فرم اطلاعات دانشجو، فرم تعهد ضوابط آموزشی و مالی) ارائه شده در سایت موسسه و تحویل آن در روز ثبت نام.
  • تهیه تاییدیه تحصیلی از دفاتر پستی و تکمیل و تحویل رسید آن در روز ثبت نام حضوری
  • اصل و یک سری کپی از کارت پایان خدمت یا معافیت برای پذیرفته شدگان مرد که دوره خدمت سربازی خود را به اتمام رسانده اند و یا دارای معافیت دائم و یا موقت هستند.
  • خواهشمند است از مراجعه غیر از روزهای اعلام شده جداً خودداری فرمائید.
  • جهت تکمیل مدارک و به همراه داشتن آن اطلاعیه های تکمیلی بعدی را حتماً پیگیری نمائید.
  • پرداخت شهریه ثابت و متغیر انتخاب واحد نیمسال اول 94-1393 در روز ثبت نام به صورت نقدی و یا از طریق کارت بانکی الزامی است.
  • مبلغ 150000 ریال بابت هزینه های ثبت نام و صدور کارت دانشجویی دریافت می گردد.
  • ساعات مراجعه جهت ثبت نام حضوري: 8:30 الی 15:30 می باشد.
  • تاریخ شروع کلاس های دانشجویان کارشناسی ورودی 93 از تاریخ 93/06/29می باشد.

فرم اطلاعات دانشجو

فرم تعهد ضوابط آموزشی و مالی