برگزاری کلاس های تابستانی زبان انگلیسی در دانشگاه خاتم

به آگاهی می رساند گروه آموزش زبان دانشگاه خاتم کلاس های تابستانی برای آموزش مفاهیم پیشرفته زبان و ادبیات انگلیسی برگزار می کند که ثبت نام و شرکت در این کلاس ها برای عموم آزاد است.

نحوه ثبت نام:

1. داوطلبان می توانید برای ثبت نام در این دوره ها  فرم ثبت نام را از این آدرس دریافت نمایید.
  2. بر اساس جدول زمانی کلاس های مورد علاقه را انتخاب نمایید. شما می توانید با هزینه ای کمتر در یک بسته کامل ثبت نام کنید یا تنها ترکیبی از کلاس ها را انتخاب کنید.
  3. بر اساس جدول هزینه ها، هزینه کلاس های مورد نظر را دقیقا محاسبه نمایید. دانشجویان دانشگاه خاتم و اعضای انجمن آموزش و ادبیات انگلیسی (TELLSI) می توانند از تخفیف ویژه استفاده نمایند.
  4. مبلغ ثبت نام را به حساب دانشگاه خاتم نزد بانک پاسارگاد به شماره 3-10752175-8100-340  واریز نمایید.
  5. فرم ثبت نام تکمیل شده و تصویر اسکن شده فیش پرداختی را به ایمیل Khatam.summerschool@gmail.com  ارسال نمایید.