برگزاری رویداد نوآورانه خدمات نوین مالی و پرداخت در دانشگاه خاتم

به آگاهی می رساند رویداد نوآورانه خدمات نوین مالی و پرداخت (فین‌تک) با هدف حمایت از ایده‌های نو در فضای بانکداری، پرداخت الکترونیکی و بورس به مدت سه روز از ۱۲ تا ۱۴ اسفندماه سال جاری در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود. رویداد فین‌تک به میزبانی دانشگاه خاتم و با مشاركت شرکت‌های فناپ، داتین، پرداخت الکترونیک پاسارگاد، اتیک‌پارس، پارسا و با همراهی مرکز شتابدهی تریگ‌آپ، کافه آی‌تی و پروژه فاندوران برپا می‌شود. از تمامی علاقمندان به شركت در بخش‌های برنامه‌نويسی، طراحان رابط و تجربه کاربری، متخصصان کسب و کار و كليه اشخاصي كه داراي ايده‌هاي نو در اين زمينه هستند دعوت می‌شود تا در اين رويداد حضور یابند.  به برگزيدگان فین‌تک علاوه بر حمايت‌هاي اجرايي، جوايز نفيسي اهدا خواهد شد. علاقمندان برای كسب اطلاعات بيشتر می‌توانند به وب‌سایت Events.trigup.com  مراجعه کنند.

رویداد نوآورانه خدمات نوین مالی و پرداخت چیست؟
این برنامه یک رویداد 3 روزه در حوزه کارآفرینی می باشد که شرکت کنندگان پر انگیزه شامل صاحبان ایده ، برنامه نویسان، طراحان تجربه ورابط کاربری و متخصصان کسب و کار، در کنار هم جمع می شوند، ایده های خود را مطرح می کنند و گروه های 4 تا 6 نفری تشکیل می دهند. در این رویداد مربیان و فعالان این حوزه بالای سر تیم ها حضور دارند و در تمام بخش ها گام به گام تیم ها را راهنمایی می کنند تا به محصول کمینه دست پیدا کنند.
در این رویداد قرار است که شرکت کنندگان ایده‌های خود را در حوزه‌های مالی، بانکی، پرداخت الکترونیکی و بورس مطرح می‌کنند. آنها با حضور در این رویداد برای توسعه و ارائه محصول‌شان به بازار، به تعداد زیادی از خدماتی که حامیان در اختیارشان قرار می‌دهند، دسترسی پیدا می‌کنند.
در ضمن در روز برپایی مراسم، کارگاه های آموزشی متناسب با حوزه فعالیتی رویداد برگزار می‌شود. پس از آن، شرکت کنندگان با دریافت انواع API، محصول اولیه خود را به داوران ارائه می‌دهند. شرکت کنندگان در این رویداد در صورت کسب موفقیت علاوه بر دریافت جایزه، می‌توانند از حمایت‌های تخصصی و مالی برای تجاری‌سازی ایده‌های خود استفاده کنند.

سخنرانان:

•     دکتر شهاب جوانمردی مدیرعامل هلدینگ فناپ
  •     مصطفی نقی پورفر عضو هیئت مدیره و مدیرارشد مرکز نوآوری وفناوری فناپ

داوران:

•     دکتر شهاب جوانمردی مدیرعامل هلدینگ فناپ
  •     محمود رضا قلی مدیر عامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد
  •     سید علی دانشگر مدیر عامل شرکت نرم افزاری داتیس آرین قشم (داتین)
  •     مصطفی نقی پورفر عضو هیئت مدیره و مدیرارشد مرکز نوآوری وفناوری فناپ
  •     حسین اسلامی قائم مقام مدیر عامل فناپ