برگزاری دوره مشترک "مواد، انرژی ها و تکنولوژی های کوآنتومی" که با همکاری دانشگاه پیر و ماری کوری (سوربن)

قابل توجه فارغ التحصیلان استعدادهای درخشان رشته های کارشناسی دانشگاه ها

دانشگاه خاتم برای سال تحصیلی 97-1396 دانشجویان استعداد درخشان رشته های شیمی، فیزیک، مهندسی مواد، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی پزشکی، مهندسی برق، مهندسی پلیمر و مهندسی انرژی را برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دوره مشترک "مواد، انرژی ها و تکنولوژی های کوآنتومی" که با همکاری دانشگاه پیر و ماری کوری (سوربن) کشور فرانسه برگزار میگردد جذب می نماید.

امتیازهای دوره عبارتنداز:

1. معافیت پرداخت شهریه تحصیلی و دریافت کمک هزینه تحصیل
  2. پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در زمان حضور در دانشگاه خارجی
  3. اولویت اشتغال در گروه مالی پاسارگاد

متقاضیان می بایست حداکثر تا تاریخ 04/05/96 ضمن تکمیل فرم صفحه 259 دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1396، درخواست خود را به آدرس info@piais.ir ارسال نمایند.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت www.khatam.ac.ir مراجعه و یا با تلفن 89174094 تماس حاصل نمایند.

دانشگاه خاتم