برنامه دوره دکتری دانشگاه خاتم

اطلاعیه شماره 2 دوره دکتری سال 96

1. داوطلبانی که اسامی آنها توسط سازمان سنجش اعلام شده است؛ جهت شرکت در آزمون تخصصی ارزیابی می توانند از تاریخ 22/3/96 لغایت 27/3/96 با مراجعه به سایت دانشگاه به نشانی (khatam.ac.ir) نسبت به ثبت نام الکترونیکی برای ارزیابی تخصصی اقدام نمایند.
  2. داوطلبان جهت تشکیل پرونده از ساعت 9:00 صبح روز یکشنبه مورخ 28/3/96 با در دست داشتن مدارک ذیل به طبقه همکف ساختمان دانشگاه مراجعه نمایند.
  1. تکمیل فرم شماره 1.
  2. اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی.
  3. اصل و کپی مدرک دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات هر دو مقطع.

تبصره 1- آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه دهند.

تبصره 2- آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 31/5/96 در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای فارغ التحصیل خواهند شد می بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل مربوط به معدل واحدهای گذرانده را تا تاریخ 30/11/95 همراه داشته باشند.

1. پرداخت مبلغ 800000 ریال از طریق درگاه پرداخت الکترونیک.
  2. اصل حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی یا رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری.
  1. شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان :
  • احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره 1 و 2 آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1396 الزامی است.
  • شرکت در تمامی مراحل ارزیابی تخصصی اعلام شده در این اطلاعیه (اعم از آزمون دکتری، مصاحبه و ...) برای تمامی پذیرفته شدگان الزامی می باشد.
  • آزمون کتبی دانشگاه روز دوشنبه 29/3/96 در دو نوبت صبح (از ساعت 9 صبح) و بعدازظهر (از ساعت 15) انجام خواهد شد.
  • شهریه دوره دکتری در دانشگاه خاتم مبلغ ششصد میلیون ریال می باشد که به صورت ترم به ترم دریافت خواهد شد.
  • محل برگزاری مصاحبه آزمون تخصصی (11/4/96) تهران-میدان ونک-خیابان ملاصدرا-خیابان شیرازی شمالی-خیابان حکیم اعظم-شماره 30 می باشد.

تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آنها به صورت مشروط بوده و پذیرش نهائی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوی دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.