انتخاب پايان نامه سركارخانم زهره آتشي به عنوان پايان نامه برتر جشنواره پایان‌نامه‌های برتر ایران جایزه ویژه پروفسور حسابی

سومین دوره جشنواره پایان‌نامه‌های برتر ایران جایزه ویژه پروفسور حسابی با حضور و حمایت طیف وسیعی از دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی ایران اسلامی برای سومین دوره متوالی برگزار ‌شد. در اين جشنواره پايان نامه سركارخانم زهره آتشي با عنوان "نظام حقوقي تملك اراضي مورد نياز پروژه هاي سرمايه گذاري خارجي توسط بيگانگان (مطالعه تطبيقي حقوق ايران و مالزي) با راهنمايي جناب آقاي دكترشهبازي نيا به عنوان پايان نامه برتر جشنواره پایان‌نامه‌های برتر ایران جایزه ویژه پروفسور حسابی انتخاب شد.

تقدیر دانشگاه خاتم ازسرکار خانم زهره آتشي

با عنایت به توان علمی شما عزیزان در زمینه های علمی و همچنین کیفیت علمی دستاورد شما بعنوان پایان نامه برگزیده در سومين جشنواره پایان نامه های دانشجویی بدینوسیله از پشتکار ارزشمند شما تقدیربعمل می آید.

با آرزوی توفیق روزافزون شما عزیزان

دانشگاه خاتم