اطلاعیه 2:ثبت نام نیمسال اول سال تحصیلی 96-1395 دانشجویان جدیدالورود

پذیرفته شدگانی که ثبت نام نموده و شهریه خود را پرداخت نموده اند می بایست طبق جدول زمانبندی ذیل جهت تشکیل پرونده فیزیکی با در دست داشتن مدارک ذکر شده به محل دانشگاه واقع در میدان ونک خیابان ملاصدرا خیابان شیراز شمالی خیابان حکیم اعظم پلاک 30 مراجعه نمایند .

برنامه زمانبندی جهت مراجعه حضوری:

1. روز دوشنبه مورخ 15/06/1395 دانشکده مدیریت و علوم مالی :گروه حسابداری (حسابداری، حسابرسی، حسابداری مدیریت) گروه مدیریت بازرگانی (بازاریابی، بازرگانی بین الملل، مدیریت کسب و کار، مدیریت صنعتی)، گروه مالی (مالی -بانکی و مالی – مدیریت مالی و ریسک)گروه هنر و معماری (مدیریت پروژه و ساخت و مهندسی معماری).

2. روز سه شنبه مورخ 16/06/1395 دانشکده فنی مهندسی : گروه مهندسی صنایع (سیستم های مالی، سیستمهای اقتصادی و اجتماعی، لجستیک و زنجیره تأمین و مدیریت مهندسی) – گروه مهندسی کامپیوتر (فناوری اطلاعات، نرم افزار، معماری و هوش مصنوعی) – گروه مهندسی برق و الکترونیک (قدرت، کنترل، مخابرات).

3. روز چهارشنبه مورخ 17/06/1395 دانشکده علوم انسانی : گروه روانشناسی و علوم تربیتی (مشاوره، روانشناسی عمومی و مدیریت برنامه ریزی آموزش عالی) گروه زبان انگلیسی (آموزش زبان انگلیسی، ادبیات زبان انگلیسی و مترجمی زبان انگلیسی) گروه حقوق (حقوق مالی و اقتصادی، حقوق خصوصی و حقوق تجارت بین الملل) گروه اقتصاد (علوم اقتصادی، توسعه اقتصادی و تجارت بین الملل).

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :

1. اصل و کپی مدرک کارشناسی (کسانی که به هر دلیل تا کنون موفق به اخذ مدرک کارشناسی خود نشده اند باید فرمهای 14 و 15 را که توسط دانشگاه تأیید شده است تحویل نمایند .)
  2. اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی دو سری.
  3. شش قطعه عکس 4*3 جدید (آقایانی که خدمت نظام وظیفه انجام نداده اند 12 قطعه 4*3 باید تحویل نمایند).
  4. اصل و کپی برگه پایان خدمت و یا معافیت از خدمت نظام وظیفه.
  5. اصل و کپی مدرک نظام وظیفه یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه 2 دفترچه راهنمای شماره 1 آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره های کارشناسی ارشد نا پیوسته داخل) سال 1395.
  6. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت به همراه یک نسخه از کپی آن.
  7. تکمیل و امضاء فرمهای شماره 1 و 2  ارائه شده در سایت دانشگاه و تحویل آن در روز ثبت نام.
  8. پرینت برگ انتخاب واحد انجام شده در ثبت نام غیر حضوری.

توجه ساعات مراجعه جهت ثبت نام حضوری 8:30 الی 15 می باشد .

از مراجعه غیر از روز و ساعات فوق جداً خودداری فرمائید .

اداره آموزش

11/06/1395