اطلاعیه شماره 3 برگزاری مدرسه تابستانی گروه زبان دانشگاه خاتم

به اطلاع متقاضیان شرکت در کلاس های مدرسه تابستانی گروه زبان دانشگاه خاتم می رساند که می توانند از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی در این دوره ها ثبت نام نمایند.

کلاس های ارایه شده:

• Inferential Statistics by SPSS

• Mixed-Methods Research Design

• Analysis of Fiction

• Literary Criticism

• Writing Academic Papers in TEFL

• Qualitative Research Methodology

• Proposal Writing in Translation Studies

• SDL Trados

برای ثبت نام در این کلاس ها متقاضیان باید به آدرس اینترنتی (http://khatam.ac.ir/node/add/register-courses) مراجعه نمایند. پس از وارد کردن اطلاعات فردی مانند نام و نام خانوادگی ... در انتهای فرم یک منوی آبشاری وجود دارد. متقاضیانی که تنها در 1 دوره قصد شرکت دارند گزینه ESS1C را انتخاب می کنند و مبلغ 1500000 ریال به شکل خودکار آماده پرداخت می شود. چنانچه متقاضی دانشجوی دانشگاه خاتم می باشد، با انتخاب گزینه مربوطه و وارد نمودن شماه دانشجویی، از 500000 ریال تخفیف استفاده می نمایند. سپس متقاضی با ورود به درگاه پرداخت می تواند مبلغ مربوطه را با استفاده از کارت های بانکی عضو گروه شتاب پرداخت نماید.

متقاضیانی که در 2 دوره قصد شرکت دارند گزینه ESS2C را انتخاب می کنند و مبلغ 3000000 ریال به شکل خودکار آماده پرداخت می شود. چنانچه متقاضی دانشجوی دانشگاه خاتم می باشد، با انتخاب گزینه مربوطه و وارد نمودن شماه دانشجویی، از 1000000 ریال تخفیف استفاده می نمایند. سپس متقاضی با ورود به درگاه پرداخت می تواند مبلغ مربوطه را با استفاده از کارت های بانکی عضو گروه شتاب پرداخت نماید.

متقاضیانی که در 3 دوره قصد شرکت دارند گزینه ESS3C را انتخاب می کنند و مبلغ 4500000 ریال به شکل خودکار آماده پرداخت می شود. چنانچه متقاضی دانشجوی دانشگاه خاتم می باشد، با انتخاب گزینه مربوطه و وارد نمودن شماه دانشجویی، از 1500000 ریال تخفیف استفاده می نمایند. سپس متقاضی با ورود به درگاه پرداخت می تواند مبلغ مربوطه را با استفاده از کارت های بانکی عضو گروه شتاب پرداخت نماید.

متقاضیان به همین ترتیب برای 4 درس، 5 درس، و 6 درس می توانند به ترتیب گزینه های ESS5C، ESS4C، و ESS6C  انتخاب نمایند و مبالغ  6000000 ریال، 7500000 ریال، و9000000 ریال را پرداخت نمایند. تخفیف مربوط به دانشجویان خاتم به طور خودکار لحاظ می گردد.

برنامه کلاس ها به شرح زیر می باشد.

Week 1

Qualitative Research Methodology
(Dr. Akram Ramezanzadeh)

Writing Academic Papers in TEFL