اطلاعیه شماره 2 ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی 96-97

پذیرفته شدگان دوره کارشناسی اطلاعیه شماره 2

پذیرفته شدگانی که ثبت نام نموده و شهریه خود را پرداخت نموده اند می بایست طبق جدول زمانبندی ذیل جهت تشکیل پرونده فیزیکی با در دست داشتن مدارک ذکر شده به محل دانشگاه واقع در میدان ونک خیابان ملاصدرا خیابان شیراز شمالی خیابان حکیم اعظم پلاک 30 مراجعه نمایند .

برنامه زمانبندی جهت مراجعه حضوری:

1- روز دو شنبه مورخ 27/06/1396

2- روز سه شنبه مورخ 28/06/1396

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :

1. اصل و کپی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی
  2. اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی دو سری
  3. شش قطعه عکس 4*3 جدید ( آقایانی که خدمت نظام وظیفه انجام نداده اند 12 قطعه 4*3 باید تحویل نمایند )
  4. اصل و کپی برگه پایان خدمت و یا معافیت از خدمت نظام وظیفه
  5. تکمیل و امضاء فرمهای شماره 1 و 2  ارائه شده در سایت دانشگاه و تحویل آن در روز ثبت نام .
  6. پرینت برگ انتخاب واحد انجام شده در ثبت نام غیر حضوری
  7. دریافت فرم تأییدیه تحصیلی از دفتر پیشخوان دولت( دفتر پیشخوان در محل ثبت نام دایر است و نیازی به مراجعه به دفاتر پیشخوان نیست .)

توجه ساعات مراجعه جهت ثبت نام حضوری 8:30 الی 12.30و13.30 الی 15.30 می باشد .

از مراجعه غیر از روز و ساعات فوق جداً خودداری فرمائید .

اداره آموزش

26/06/1396