اطلاعیه شماره 1 ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده درسال 1398 دانشگاه خاتم

اطلاعیه شماره 1

ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده درسال 1398

دانشگاه خاتم

ثبت نام در دانشگاه خاتم شامل دو مرحله می باشد:

مرحله اول : ثبت نام الکترونیکی ، پذیرفته شدگان، تمامی رشته ها :  مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد توجه داشته باشید که ابتدا برای ثبت نام ، ورود اطلاعات، بارگذاری مدارک و انتخاب واحد خود و همچنین پرداخت شهریه (برای دریافت راهنما اینجا کلیک کنید)،  باید حتما و حتما خودتان به سامانه جامع آموزشی IUMS  از طریق لینک زیر مراجعه کنید:

لازم به ذکر است که راهنمای استفاده از سامانه در صفحه اول login برای شما موجود است.

لینک ذکر شده، در تب سامانه آموزشی در بخش آموزش سایت دانشگاه خاتم نیز قابل دسترسی میباشد.

بازه ثبت نام الکترونیکی و حضوری از ۲۳  شهریور 98 آغاز  می شود و تا ۲۸ شهریور  ادامه خواهد یافت.

راهنمای ورود به سامانه و بازیابی رمز عبور موجود است

چنانچه  تا 23 شهریور پسووردی برای شماره همراه شما پیامک نشده است به سامانه مراجعه و با نام کاربری: کد ملی

رمزعبور( پسوورد) خود را از طریق بازیابی رمز عبور دریافت و اقدام کنید.

عملیات انتخاب واحد و پرداخت شهریه از صبح شنبه 23 شهریور 98 در کارتابل شما قرار گرفته ( برای دریافت راهنمای ثبت نام اینجا کلیک کنید)  پس از اتمام فرایند ثبت نام انتخاب واحد و پرداخت شهریه  امکان چاپ برگه انتخاب واحد برای شما وجود خواهد داشت. لطفا پرینت گرفته و همراه خود داشته باشید.

بنابراین دقت کنید  پذیرفته شدگانی امکان مراجعه حضوری به دانشگاه و تشکیل پرونده خواهند داشت که ابتدا مرحله اول را در منزل خود  با موفقیت پشت سر بگذارند.

مرحله دوم: مراجعه حضوری و تشکیل پرونده طبق جدول زمانبندی مراجعه

برای دریافت جدول زمانبندی مراجعه حضوری جهت ثبت نام در دانشگاه خاتم اینجا کلیک کنید

محل ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده: ساختمان شماره 1 دانشگاه خاتم ( حکیم اعظم)

تهران، خیابان ملاصدرا، شیراز شمالی ، خیابان حکیم اعظم، پلاک 30 ، دانشگاه خاتم ، طبقه 1-

جهت بار گذاری (آپلود) مدارک، باید فایل اسکن شده آخرین مدرک تحصیلی و ریزنمرات با فرمت pdf و فایل های عکس پرسنلی، شناسنامه تمام صفحات، کارت ملی پشت رو، و مدرک نظان وظیفه با فرمت jpg و حجم کمتر از 200 کیلوبایت باشد.( فایل مدارک را همراه خود داشته باشید)

مدارک اسکن شده لازم برای انجام ثبت نام الکترونیکی و همچنین نشکیل مراجعه حضوری به شرح ذیل می باشد:

1. عکس 4*3 جدید
  2. تمامی صفحات شناسنامه
  3. کارت ملی
  4. ریزنمرات / کارنامه کارشناسی
  5. مدرک کارشناسی (فرم شماره صفحه 43 و 44 مندرج در دفترچه سنجش، تایید شده توسط دانشگاه/موسسه قبلی برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که هنوز مدرک کارشناسی خود را دریافت ننموده اند)
  6. کارت پایان خدمت برای پذیرفته شدگان آقا در صورتی که خدمت انجام شده و یا معافیت اخذ نموده باشند.

ارائه تمامی مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده دانشجویان جدیدالورود الزامی می­باشد.

مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

فرمت

6 قطعه عکس تمام رخ 4*3 رنگی تهیه شده در سال جاری

فرمت jpg و حجم کمتر از 200 کیلوبایت باشد