اطلاعیه دانشگاه خاتم در مورد پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان)

در رشته علوم اقتصادی «دوره ویژه اقتصاد نظری» مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 99-1398

دانشگاه خاتم در سال تحصیلی 1398-99 از بین دانشجویان ممتاز و واجد شرایط و با استناد به آیین نامه جذب استعدادهای درخشان شماره 77948 مورخ 05/05/1393 و اصلاحیه شماره 299574/2 مورخ 16/12/1396 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته علوم اقتصادی (گرایش اقتصاد نظری) اقدام به پذیرش تعداد محدودی دانشجو بدون آزمون ورودی و از طریق انجام مصاحبه علمی در مقطع کارشناسی ارشد می‌نماید.

متقاضیان می‌بایست حائز شرایط زیر باشند:

دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی که حداکثر در مدت ۸ نیم‌سال فارغ‌التحصیل شده و پس از شش نیم‌سال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی، به لحاظ میانگین جزء 15 درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی خود باشند.

اولویت دعوت به مصاحبه با دانشجویان دانشگاه‌های برتر کشور است.

این فراخوان شامل دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی پیوسته می‌باشد و دانش‌آموختگان کارشناسی سال‌های قبل و کارشناسی ناپیوسته مجاز به شرکت در آن نیستند.

پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله بعد از دانش‌آموختگی و صرفاً برای یک­بار امکان پذیر است.

پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) و مطابق ضوابط آخرین آیین‌نامه‌های این وزارت‌خانه خواهد بود.

دانشجویان واجد شرایط فوق، باید مدارک زیر را در اسرع وقت به ایمیل Khatam.teias@gmail.com  ارسال نمایند. پس از بررسی و تایید مدارک، تعدادی از متقاضیان جهت انجام مصاحبه علمی دعوت خواهند شد. مصاحبه با افراد منتخب از تاریخ 18 اسفندماه 97 آغاز و تا تکمیل ظرفیت جذب استعدادهای درخشان ادامه خواهد داشت. نتیجه نهایی پیش از 31 تیرماه 1398 اعلام خواهد شد.

مدارک لازم جهت ارائه درخواست:

• فایل PDF رزومه متقاضی که شامل مشخصات فردی، سوابق تحصیلی، سوابق شغلی، مدارک زبان انگلیسی و سایر مدارک مرتبط، فهرست مقالات علمی و سایر فعالیت‌های مرتبط می‌باشد.
  • آخرین کارنامه تحصیلی (ریزنمرات)
  • گواهی رتبه ممتاز دانشجو در بین ورودی­های رشته (تعداد ورودی­‌ها در گواهی ذکر شود) که به تایید آموزش دانشکده و دانشگاه رسیده باشد.
  • اسکن کارت ملی، صفحه اول شناسنامه و عکس 4*3

متقاضیان لطفا مدارک فوق را پس از تکمیل در قالب یک ایمیل به آدرس ذکر شده در اطلاعیه ارسال نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 89174077-021 و  89174611-021 تماس حاصل نمایید.