اطلاعیه دانشگاه خاتم در خصوص مرحله ارزیابی تخصصی

آزمون نیمه متمرکز دکتري (Ph.D.) سال 1395
پذیرش دانشجو در این آزمون شامل اجراي فرآیند دو مرحله اي خواهد بود که اجرای این مراحل مطابق با آیین نامه ابلاغی شماره 19177مورخ 7/3/94صورت خواهد گرفت.

مرحله اول: مربوط به سنجش علمی بوده که برگزاری آزمون آن از طریق سازمان سنجش کشور انجام می گیرد.
مرحله دوم: شامل بررسی سوابق علمی داوطلبان است که توسط دانشگاههای پذیرنده دانشجو صورت می گیرد.

ر راستای اجرای مرحله دوم موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می رساند :
1 - حدنصاب دانشگاه:
داوطلبان حاضر در جلسه آزمون که براي آنها کارنامه مرحله اول (سنجش علمی) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است و نسبت به انتخاب رشته اقدام نموده اند، در صورت دارا بودن حدنصاب مطابق کارنامه کدرشته محل هاي انتخابی که بر روي سایت سازمان سنجش آموزش کشور درج شده است می توانند از تاریخ 12/02/1395 لغایت 15/02/1395 با مراجعه به سایت دانشگاه به نشانی (www.khatam.ac.ir) نسبت به ثبت نام براي ارزیابی تخصصی اقدام نمایند. بدیهی است منحصراً داوطلبانی می توانند جهت ارزیابی تخصصی در هر کدرشته محل به دانشگاه درخواست ارائه نمایند که با توجه به کارنامه مذکور داراي حدنصاب در آن کدرشته محل می باشند.
شایان ذکر است حدنصاب لازم براي داوطلبان داراي سهمیه ایثارگر 70 درصد و براي داوطلبان داراي سهمیه رزمندگان و مربیان حائز شرایط 80 درصد حدنصاب اعلام شده براي داوطلبان آزاد می باشد که وضعیت آنها در کارنامه درج شده است.

2- برنامه زمانی ارزیابی تخصصی:
کدرشته محلهاي مورد پذیرش دانشگاه خاتم و تاریخهاي مراجعه حائزین شرایط مرحله ارزیابی تخصصی

کد رشته محل

کد رشته امتحانی

نام رشته امتحانی

نام گرایش

نام دوره

ظرفیت

تاریخ آزمون کتبی

تاریخ مصاحبه

فلسفه

روزانه

20/02/1395

25/02/1395

3- مدارك مورد نیاز :

تکمیل فرم شماره 1  ( از این جا دریافت کنید)
    اصل شناسنامه و کارت ملی و تصویري از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی
    تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1395
    اصل مدرك کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع

تبصره 1 - آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته میباشند علاوه بر اصل مدرك کارشناسی ناپیوسته میبایست اصل مدرك کاردانی را نیز ارائه نمایند.
تبصره 2 – آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ31/05/1395 در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتري حرفه اي    فارغ التحصیل خواهند شد ، می بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهاي گذرانده را  تا تاریخ30/11/1394 را همراه داشته و ارائه نمایند.
-پرداخت مبلغ 500،000 ریال بابت هزینه مصاحبه از طریق درگاه پرداخت الکترونیک
 - اصل حکم کارگزینی براي داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوري

4- شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:
- احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره (1) و (2) آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1395 الزامی است.
- شرکت در تمامی مراحل ارزیابی تخصصی اعلام شده در این اطلاعیه (اعم از آزمون کتبی، مصاحبه و ....) براي تمامی متقاضیان براي پذیرش نهایی الزامی می باشد.

5- شرایط اختصاصی دانشگاه:

- آزمون کتبی در تاریخ 20/02/1395 و در دو نوبت : نوبت اول از ساعت 9 الی 11 و 11:5 الی 13:30 و نوبت دوم از ساعت 15 الی 17 و 17:30 الی 19 انجام خواهد شد .(کلیه منابع)
- شهریه دوره دکتری در دانشگاه خاتم حدود ششصد میلیون ریال می باشد که بصورت ترم به ترم دریافت خواهد شد.

6- محل برگزاري مصاحبه یا آزمون تخصصی:
- تهران میدان ونک خیابان ملاصدرا خیابان شیراز شمالی خیابان حکیم اعظم شماره 30, دانشگاه خاتم
- ساعت انجام مصاحبه برای هر داوطلب در اطلاعیه های بعدی به اطلاع داوطلبان گرامی خواهد رسید.

تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی ( بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی) را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آنها بصورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوي دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.