اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی سال تحصیلی 95-94 کنکور سراسری

قابل توجه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی سال تحصیلی 95-94 کنکور سراسری

پذیرفته­ شدگان عزیز جهت ثبت­ نام از روز شنبه مورخ 94/6/21ساعت 15 می­ توانند با مراجعه به سایت مؤسسه آموزش عالی خاتم و در بخش ثبت­ نام الکترونیکی ( پذیرش بر خط ) نسبت به ثبت­ نام اولیه شامل  ثبت اطلاعات شخصی و بارگذاری (آپلود)  مدارک اقدام نمایند. پذیرفته­ شدگان پس از ثبت­ نام اولیه ، در تاریخ­ های ذیل با در دست داشتن مدارک ( اعلام­ شده در سایت ) جهت ثبت­ نام حضوری به مؤسسه آموزش عالی خاتم ( طبقه همکف ) مراجعه فرمایند .

روز

تاریخ

گروه های آموزشی

ساعت مراجعه

یکشنبه

94/6/22

حسابداری

8 الی 16

دوشنبه

94/6/23

مدیریت امور بانکی

8 الی 16

• توجه :
  • نظر به لزوم پرداخت کل شهریه هنگام ثبت­ نام (حدود 7،000،000 ریال ) ، دانشجو می­ بایست کارت عابر بانک خود را به همراه رمز دوم در اختیار داشته­ باشد .
  • برای دانشجویان شاهد و ایثارگر ( طبق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور ) ارائه کارت ایثارگری هنگام مراجعه ضروری است .
  • داشتن شماره تلفن همراه مستقل دانشجو الزامی است .
  • ضوابط عودت شهریه :
  1. در صورت انصراف پیش از شروع کلاس­ها ( 28 شهریور ) شهریه پرداختی عودت داده خواهد شد .
  2. در صورت انصراف تا پیش از حذف و اضافه فقط شهریه متغیر عودت داده خواهد شد .
  3. در صورت انصراف پس از موعد حذف و اضافه هیچگونه وجهی عودت داده نخواهد شد .

آموزش مؤسسه آموزش عالی خاتم