اطلاعیه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان ورودی قدیم

قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

اطلاعیه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان ورودی قدیم

به اطلاع می رساند ثبت نام و انتخاب واحد ترم جدید از ساعت 8 صبح روز شنبه مورخ 11/06/1396 آغاز و در ساعت 23 روز چهار شنبه مورخ 15/06/1396 خاتمه خواهد یافت.

از دانشجویان گرامی تقاضا می شود به نکات ذیل توجه فرمایند:

1. مهلت ثبت نام به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد .
  2. انجام انتخاب واحد و تسویه کل بدهی به صورت همزمان می باشد؛ در صورت عدم تسویه حساب، پس از 72 ساعت انتخاب واحد دانشجو حذف خواهد شد.(برای تسویه حساب به اطلاعیه امور مالی توجه فرمایید) .
  3. بعد از انجام انتخاب واحد هیچگونه جابجایی برای کلاس ها انجام نخواهد شد.
  4. در انتخاب دروس خود دقت فرمایید. در صورت عدم رعایت پیش نیاز و هم نیازی، دروس اخذ شده حذف و دروس دیگری از طرف آموزش جایگزین خواهد شد.
  5. دانشجویانی که در ترم قبل مشروط شده اند، در مقطع کارشناسی حداکثر 14 واحد و در مقطع کارشناسی ارشد حداکثر 8 واحد می توانند انتخاب کنند.
  6. دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 94 که از پایان نامه خود دفاع نکرده اند ملزم به تکمیل فرم تمدید سنوات و اخذ مجدد واحد پایان نامه در بازه زمانی انتخاب واحد هستند. (انتخاب واحد این دسته از دانشجویان بصورت حضوری بوده و در صورت عدم ثبت انتخاب واحد به علت عدم مراجعه منصرف از تحصیل تلقی خواهند شد ).
  7. دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 95 ،  در صورتی که تعداد واحد های درسی باقی مانده آنها کمتر از 8 واحد باشد می توانند واحد پایان نامه را اخذ  ننمایند. لازم به ذکر است در ترم سوم علی رغم اینکه تعداد واحد ها ممکن است کمتر از 8 واحد باشد، در صورت کسب معدل زیر 14، وضعیت مشروطی در کارنامه ثبت و همانند ترمهای دیگر می باشد .

امور آموزش

4/06/96