اطلاعیه ثبت نام داوطلبان مقطع کارشناسی پذیرفته شده درسال 1398

دانشگاه خاتم

ثبت نام در دانشگاه خاتم شامل دو مرحله می باشد:

مرحله اول : ثبت نام الکترونیکی ، پذیرفته شدگانکارشناسی توجه داشته باشید که ابتدا برای ثبت نام ، ورود اطلاعات ، بارگذاری مدارک و انتخاب واحد خود و همچنین پرداخت شهریه (برای دریافت راهنما اینجا کلیک کنید)،  بایستی حتما و حتما خودتان به سامانه جامع آموزشی IUMS  از طریق لینک زیر مراجعه کنید:

لازم به ذکر است که راهنمای استفاده از سامانه در صفحه اول login برای شما موجود است.

لینک ذکر شده، در تب سامانه آموزشی در بخش آموزش سایت دانشگاه خاتم نیز قابل دسترسی میباشد.

تاریخ ثبت نام الکترونیکی و حضوری از 29  شهریور 98 آغاز  و تا 31 شهریور  ادامه دارد

راهنمای ورود به سامانه و بازیابی رمز عبور موجود است

چنانچه  تا 30 شهریور پسووردی برای شماره همراه شما اس ام اس نشده

با نام کاربری: کد ملی

و پسوورد را از طریق بازیابی رمز عبور دریافت و اقدام کنید

عملیات انتخاب واحد و پرداخت شهریه از صبح جمعه 29 شهریور 98 در کارتابل شما قرار گرفته (برای دریافت راهنمای ثبت نام اینجا کلیک کنید)  پس از اتمام فرایند ثبت نام انتخاب واحد و پرداخت شهریه  امکان چاپ برگه انتخاب واحد برای شما وجود خواهد داشت. لطفا پرینت گرفته و همراه خود داشته باشید.

بنابراین دقت کنید  پذیرفته شدگانی امکان مراجعه حضوری به دانشگاه و تشکیل پرونده خواهند داشت که ابتدا مرحله اول را در منزل خود  با موفقیت پشت سر بگذارند.

مرحله دوم: مراجعه حضوری و تشکیل پرونده طبق جدول زمانبندی مراجعه در ذیل اطلاعیه

محل ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده: ساختمان شماره 1 دانشگاه خاتم ( حکیم اعظم)

جهت بار گذاری (آپلود) مدارک، باید فایل اسکن شده مدارک با فرمت Jpg باشد و حجم هر فایل می تواند حداکثر 200 کیلو بایت باشد. ( فایل مدارک را همراه خود داشته باشید

مدارک اسکن شده لازم برای انجام ثبت نام الکترونیکی و همچنین نشکیل مراجعه حضوری به شرح ذیل می باشد:

1. عکس 4*3 جدید
  2. تمامی صفحات شناسنامه
  3. کارت ملی
  4. ریزنمرات کارشناسی
  5. کارت پایان خدمت برای پذیرفته شدگان آقا در صورتی که خدمت انجام شده و یا معافیت اخذ نموده باشند .
  6. کسانی که از سهمیه بنیاد شهید (جانباز 25 درصد به بالا ، دآزاده با حداقل شش ماه اسارت و همسر و فرزند شهید) باید فیلدهای مربوط به قسمت اطلاعات سهمیه را تکمیل و پشت و روی کارت بنیاد را آپلود نمایند .

ارائه تمامی مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده دانشجویان جدیدالورود الزامی می­باشد.

مقطع کارشناسی

6 قطعه عکس تمام رخ 4*3 رنگی تهیه شده در سال جاری

فرم تکمیل شده شماره 1 و 2

اصل و کپی شناسنامه ( کلیه صفحات )

اصل و کپی کارت ملی

اصل و کپی مدارک نظام وظیفه

اصل و کپی مدرک تحصیلی یا گواهی دیپلم یا پیش دانشگاهی

تأییدیه تحصیلی دفتر پیشخوان دولت ( مستقر در دانشگاه)

پرینت انتخاب واحد

ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان رشته مدیریت امور بانکی روز شنبه 30/06/1398 و حسابداری روز 31/06/98 می باشد .

1. ساعات مراجعه جهت ثبت نام حضوري 8:30 الی 15 می باشد.
  2. پیش از مراجعه حضوری، مراحل ثبت نام ، پرداخت الکترونیکی شهریه خود را در منزل از طریق سامانه آموزش انجام  و پرینت برگه انتخاب واحد خود را با سایر مدارک مورد نیاز بهمراه بیاورید.
  3. مراجعه دانشجو ضروری است.( از پدران و مادران گرامی درخواست میشود از حضور در محل ثبت نام بخاطر جلوگیری از ازدحام خودداری نمایند .)

محل ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده: ساختمان شماره 1 دانشگاه خاتم ( حکیم اعظم) : تهران، خیابان ملاصدرا، شیراز شمالی ، خیابان حکیم اعظم، پلاک 30 ، دانشگاه خاتم ، طبقه 1-