اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جاری دانشگاه خاتم

در سامانه آموزشی IUMS

اطلاعیه انتقال اطلاعات کلیه دانشجویان به سامانه جدید-

کلیه دانشجویان دانشگاه خاتم

دانشجویان، تمامی رشته ها ،  تمامی مقاطع توجه داشته باشید که برای انتخاب واحد خود بایستی به سیستم IUMS (سیستم جدید) از طریق لینک زیر مراجعه کنید. به محض اطلاع رسانی زمانهای ثبت نام ترم جدید بایستی از این لینک وارد شوید:

همچنین لازم به ذکر است که راهنمای استفاده از سامانه جدید در صفحه اول login برای دانشجویان موجود است.

**لینک ذکر شده، در تب سامانه آموزشی در بخش آموزش سایت دانشگاه خاتم نیز قابل دسترسی میباشد.

بازه ثبت نام از ۲۳  شهریور آغاز شده و تا ۲۸ شهریور ماه فقط بصورت الکترونیکی و بدون مراجعه حضوری ادامه دارد

برای آرامش خاطر. خود و عدم بروز مشکل، نسبت به ورود خود به سامانه و چک کردن امکان ورود به آن اقدام کنید .برای دریافت راهنمای ورود به سامانه اینجا کلیک کنید.
  برای ورود به سامانه است چنانچه  تاکنون پسووردی برای شما پیامک نشده

با نام کاربری: کد ملی

و کلمه عبور (پسوورد) را از طریق بازیابی رمز عبور دریافت  کنید. درصورتی که موفق به ورود در سامانه جدید نشدید با شماره ۸۹۱۷۴۰۴۱ تماس بگیرید