اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی دوره کارشناسی در نیمسال اول سال تحصیلی 97-1396( دانشجویان جدیدالورود)

اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی دوره کارشناسی در نیمسال اول سال تحصیلی 97-1396( دانشجویان جدیدالورود )

پذیرفته شدگان از ساعت 10 صبح روز یک شنبه مورخ 26/6/1396 با مراجعه به آدرس ذیل می توانند جهت انجام مرحله اول ثبت نام اقدام نمایند( دقت کنید سیستم به حروف بزرگ و کوچک حساس است) :

http:\\onlinereg.khatam.ac.ir:7003/Applicant

مرحله اول پذیرش بر خط : بار گذاری (آپلود)

پذیرفته شدگان جهت تکمیل اطلاعات و بار گذاری (آپلود) مدارک خود با وارد نمودن شناسه کاربری و کلمه عبور به شرح ذیل وارد سایت شوید:

شناسه کاربری: ;کد ملی پذیرفته شده

کلمه عبور: کد ملی پذیرفته شده

( کد ملی باید بدون خط تیره درج گردد)

پذیرفته شدگان ابتدا باید فرم اطلاعات اولیه را کلیک کرده و نسبت به تکمیل اطلاعات درخواستی اقدام و در انتها تیک گزینه ( تعهد می کنم که اطلاعات فوق کاملا صحیح است و هرگونه عواقب ناشی از عدم صحت اطلاعات را بر عهده خواهم گرفت) را زده و سپس دکمه ثبت را کلیک کرده و وارد صفحه بار گذاری (آپلود) مدارک شوند.

توجه : پذیرفته شدگان می بایست اطلاعات مربوط به دوره دبیرستان (متوسطه و پیش دانشگاهی) خود را در قسمت سوابق تحصیلی ثبت نمایند .

جهت بار گذاری (آپلود) مدارک، باید فایل اسکن شده مدارک با فرمت Jpg باشد و حجم هر فایل می تواند حداکثر 200 کیلو بایت باشد.

مدارک اسکن شده لازم برای انجام ثبت نام الکترونیکی به شرح ذیل می باشد:

1. عکس 4*3 جدید

2. تمامی صفحات شناسنامه

3. کارت ملی

4. اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی

5. کارت پایان خدمت برای پذیرفته شدگان آقا در صورتی که خدمت انجام شده و یا معافیت اخذ نموده باشند .

توجه: در بار گذاری (آپلود) مدارک دقت کنید، پس از تأیید، امکان ویرایش مدارک بار گذاری (آپلود) شده وجود ندارد.

پس از اتمام بار گذاری (آپلود) مدارک گزینه " اینجانب صحت کلیه مدارک و اطلاعات مندرج را تعهد نموده و هرگونه عواقب ناشی از عدم صحت اطلاعات را به عهده خواهم گرفت" تیک زده و دکمه ثبت را بزنید .سپس کلید اعلام اتمام عملیات توسط متقاضی را زده و در نهایت با زدن دکمه چاپ تأییدیه ثبت نام وارد منوی چاپ فرم تأییدیه بشوید و با زدن کلید Pdf نسبت به چاپ فرم اقدام نمایید.

مرحله دوم پذیرش بر خط : پرداخت شهریه:

پذیرفته شدگان با وارد کردن آدرس ذیل وارد پرتال دانشجویی دانشگاه خاتم شوید( دقت کنید سیستم به حروف بزرگ و کوچک حساس است) :

در پنجره باز شده ، می بایستی از کد ملی به عنوان نام کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور استفاده نمایید. پس از ورود به سیستم پذیرفته شده می بایست طبق دستورالعمل ذیل و با استفاده از شماره کارت و رمز دوم نسبت به پرداخت شهریه اقدام نماید( توجه داشته باشید پس از پرداخت وجه در مرحله آخر دکمه" تکمیل فرایند خرید" را حتما کلیک نمایید).

توجه : پرداخت شهریه شامل شهریه ثابت ، شهریه متغیر و 800.000 ریال هزینه تشکیل پرونده می باشد .

راهنمای انتخاب واحد و پرداخت شهریه :

1. منوی ثبت نام را انتخاب کنید .

2. گزینه انتخاب واحد را کلیک وپس از زدن دکمه ادامه وارد صفحه انتخاب واحد شوید .                               *     پذیرفته شده گرامی توجه داشته باشید که تخصیص واحد برای شما توسط آموزش دانشگاه انجام شده است . بنابراین شما فقط گزینه " بستن انتخاب واحد توسط دانشجو" را انتخاب نموده و سپس دکمه پرداخت الکترونیک را جهت پرداخت شهریه واحدهای درسی را کلیک نمایید .

1. حال بر روی دکمه ادامه کلیک کنید و وارد پنجره ثبت هزینه ها شده و دوباره دکمه پرداخت الکترونیک را زده وارد درگاه پرداخت الکترونیک شده و با شماره کارت عابر بانک خود و رمز دوم آن مبلغ شهریه را پرداخت نمایید .

" پذیرفته شدگان گرامی با در دست داشتن برگه انتخاب واحد و مدارک مورد نیاز که در اطلاعیه ثبت نام حضوری خواهد آمد روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 27 و 28 شهریور ماه از ساعت 8 الی 12 و 13.30 الی 15 جهت تشکیل پرونده فیزیکی و نهایی کردن انتخاب واحد خود باید به دانشگاه خاتم واقع در خ ملاصدرا ، شیراز شمالی ، حکیم اعظم پلاک 30مراجعه نمایند.

برای پیگیری اخبار دانشگاه عضو کانال رسمی دانشگاه khatamuniversity@ بشوید.

امور آموزش

25/06/1396