اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی دوره کارشناسی ارشد ( دانشجویان رشته های علوم انسانی، مدیریت و علوم مالی ) در نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397

اطلاعیه 1-1 ثبت نام الکترونیکی دوره کارشناسی ارشد در نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397
( دانشجویان جدیدالورود
فقط رشته های علوم انسانی، مدیریت و علوم مالی)

پذیرفته شدگان از ساعت 9 صبح روز یکشنبه مورخ 18/6/1397 با مراجعه به آدرس ذیل می توانند جهت انجام ثبت نام اقدام نمایند (دقت کنید سیستم به حروف بزرگ و کوچک حساس است) :

http:\\onlinereg.khatam.ac.ir:7003/Applicant

• معماری:  مهندسی معماری ، معماری داخلی ، معماری منظر،
  • مدیریت ساخت و پروژه
  •  پژوهش هنر

مرحله اول پذیرش بر خط : بار گذاری (آپلود)

پذیرفته شدگان جهت تکمیل اطلاعات و بار گذاری (آپلود) مدارک خود با وارد نمودن شناسه کاربری و کلمه عبور به شرح ذیل وارد سایت شوید:

شناسه کاربری: کد ملی پذیرفته شده

کلمه عبور: کد ملی پذیرفته شده

( کد ملی باید بدون خط تیره و به هراه صفرهای اول درج گردد)

پذیرفته شدگان ابتدا باید فرم اطلاعات اولیه را کلیک کرده و نسبت به تکمیل اطلاعات درخواستی اقدام و در انتها تیک گزینه ( تعهد می کنم که اطلاعات فوق کاملا صحیح است و هرگونه عواقب ناشی از عدم صحت اطلاعات را بر عهده خواهم گرفت) را زده و سپس دکمه ثبت را کلیک کرده و وارد صفحه بار گذاری (آپلود) مدارک شوند.

توجه : پذیرفته شدگان می بایست اطلاعات مربوط به دوره کارشناسی خود را در قسمت سوابق تحصیلی ثبت نمایند .

جهت بار گذاری (آپلود) مدارک، باید فایل اسکن شده مدارک با فرمت Jpg باشد و حجم هر فایل می تواند حداکثر 200 کیلو بایت باشد.

مدارک اسکن شده لازم برای انجام ثبت نام الکترونیکی به شرح ذیل می باشد:

1. عکس 4*3 جدید
  2. تمامی صفحات شناسنامه
  3. کارت ملی
  4. ریزنمرات کارشناسی
  5. مدرک کارشناسی (فرم شماره 14، 15 تایید شده توسط دانشگاه کارشناسی ارشد برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که هنوز مدرک کارشناسی خود را دریافت ننموده اند)
  6. کارت پایان خدمت برای پذیرفته شدگان آقا در صورتی که خدمت انجام شده و یا معافیت اخذ نموده باشند .

توجه: در بار گذاری (آپلود) مدارک دقت کنید، پس از تأیید، امکان ویرایش مدارک بار گذاری (آپلود) شده وجود ندارد.

پس از اتمام بار گذاری (آپلود) مدارک گزینه " اینجانب صحت کلیه مدارک و اطلاعات مندرج را تعهد نموده و هرگونه عواقب ناشی از عدم صحت اطلاعات را به عهده خواهم گرفت" تیک زده و دکمه ثبت را بزنید .سپس کلید اعلام اتمام عملیات توسط متقاضی را زده و در نهایت با زدن دکمه چاپ تأییدیه ثبت نام وارد منوی چاپ فرم تأییدیه بشوید و با زدن کلید Pdf نسبت به چاپ فرم اقدام نمایید.

مرحله دوم پذیرش بر خط - پرداخت شهریه:

پذیرفته شدگان با وارد کردن آدرس ذیل وارد پرتال دانشجویی دانشگاه خاتم شوید (دقت کنید سیستم به حروف بزرگ و کوچک حساس است) :

در پنجره باز شده ، می بایستی از کد ملی به عنوان نام کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور استفاده نمایید. پس از ورود به سیستم پذیرفته شده می بایست طبق دستورالعمل ذیل و با استفاده از شماره کارت و رمز دوم نسبت به پرداخت شهریه اقدام نماید( توجه داشته باشید پس از پرداخت وجه در مرحله آخر دکمه" تکمیل فرایند خرید" را حتما کلیک نمایید).

توجه : پرداخت شهریه شامل شهریه ثابت ، شهریه متغیر و 1،000.000 ریال هزینه تشکیل پرونده می باشد .

پس از پرداخت شهریه واحدهای درسی به شما  تخصیص داده شده و ثبت می گردد.

دستورالعمل پرداخت شهریه: دانشجو با کلیک منوی ثبت نام دروس دانشجو و بعد انتخاب مدیریت مالی نیمسالهای دانشجو و کلیک دکمه  پرداخت الکترونیک و بعد با کلیک دکمه ادامه وارد پنجره ثبت هزینه ها شده و مبلغ مندرج در قسمت بدهی نهائی دانشجو را در کادر سفید وسط صفحه ثبت و با زدن دکمه پرداخت الکترونیک وارد درگاه پرداخت گردند .

در مرحله آخر پس از پرداخت کامل شهریه دانشجو می نواند از طریق منوی مشاهده آخرین وضعیت تبت نام (ترم جاری) گزارش چاپ برگ انتخاب واحد خود را دریافت و چاپ نماید .

" پذیرفته شدگان گرامی تنها با در دست داشتن برگه انتخاب واحد و مدارک مورد نیاز که در اطلاعیه ثبت نام حضوری خواهد آمد طبق جدول زمانبندی( اطلاعیه شماره 2)  جهت تشکیل پرونده فیزیکی و نهایی کردن انتخاب واحد خود باید به دانشگاه خاتم مراجعه نمایند" .

اطلاعیه ثبت نام حضوری متعاقباً در سایت درج خواهد شد .

امور آموزش