اطلاعیه آغاز کلاس­های IELTS مرکز زبان دانشگاه خاتم (جدید)

بدینوسیله از متقاضیان محترم شرکت در دوره ­های تخصصی آمادگی آزمون آیلتس دانشگاه خاتم دعوت به عمل می­آید تا جهت ثبت نام در اولین دوره این کلاس­ها که در دو سطح آیلتس و آیلتس پیشرفته برگزار خواهند شد به بخش سامانه آموزشی وب سایت دانشگاه خاتم و یا به نشانی   http://khatam.ac.ir/node/add/register-courses،مراجعه فرمایند.

تاریخ شروع دوره­ ها: 23 اردیبهشت 96

ساعات تشکیل کلاس­ها در دو زمان قابل انتخاب: پنج شنبه ها 14:00 الی 17:00 و یا جمعه ها 9:00 الی 12:00 (2 جلسه 90 دقیقه ای)

تعداد جلسات: 40 جلسه 90 دقیقه ای در قالب 20 هفته (هر پایان هفته، دو جلسه متوالی)

مخاطبین دوره آیلتس: این دوره برای داوطلبینی که در امتحان آیلتس برگزار شده در سطح 5 تا 6 آزمون IELTS قرار گرفتند، طراحی شده است.

مخاطبین دوره آیلتس پیشرفته: این دوره برای داوطلبینی که در امتحان آیلتس برگزار شده در سطح 6 تا 7 آزمون IELTS قرار گرفتند، طراحی شده است.

مبلغ شهریه: 10،000،000 ریال به ازاء بسته کامل دوره (دانشجویان دانشگاه خاتم از 30 درصد تخفیف برخوردار می گردند و 7،000،000 ریال پرداخت می نمایند)

• همچنین هر دوره شامل یک آزمون آزمایشی می­باشد که پس از پایان دوره برگزار می گردد و بر اساس نتایج آن گواهی شرکت در دوره برای همه داوطلبین صادر خواهد گردید.

با تشکر، گروه زبان انگلیسی دانشگاه خاتم