آغاز فراگیری و یادگیری مجازی از طریق سیستم LMS دانشگاه خاتم (اطلاعیه شماره 1 دانشجویی)

اطلاعیه شماره 1 دانشجویی

آغاز فراگیری و یادگیری  مجازی از طریق سیستم LMS  دانشگاه خاتم

دانشجویان گرامی دانشگاه خاتم

با سلام

احتراماً ضمن آرزوی سلامتی برای شما عزیزان و عنایت به تعطیلی موقت کلاسهای دانشگاه و همچنین با توجه به شرایط موجود و احتمال ادامه این شرایط و جلوگیری از وقفه بیشتر در امور آموزشی و تشکیل کلاسها، مقرر گردید با استفاده از سیستم آموزشی مجازی نسبت به ارایه کلاسها و آموزش های لازم برای دروس مربوط به نیمسال تحصیلی 99-1398 به صورت غیرحضوری اقدام شود.

در این راستا کلیه دانشجویان دانشگاه خاتم موظفند در ساعات مقرر از پیش تعیین شده (طبق برنامه مطابق با ثبت نام) بصورت مجازی در کلاسها شرکت نمایند.

کلاسها در همان روز و ساعت مقرر در سیستم LMS  تعریف شده است که لینک ورود ، نحوه ورود و استفاده از آن در اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.

با تشکر

آموزش دانشگاه خاتم